471878番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[471878] mostbet aplikacja(mostbet_plsa 2026/08/06 17:40:51)
Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade 窶 chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play'n GO dominuje 窶 Book of Dead to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach 窶 niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet download app zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej 窶 dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad 窶 niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao 窶 jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem 窶 to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla 窶 standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool