478839番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[478839] 888starz(888starz_qmPn 2026/08/14 15:56:22)
Gram tu z trzech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek 窶 cos kolo 6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.
U mnie to Gates of Olympus oraz Gates of Olympus, standard 窶 Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Play'n GO i Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution 窶 Monopoly Live z angielskim krupierem, polskich stolow niestety brak, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, standardowo, co oznacza ze trzeba sie napocic 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to zmienia sie co chwile 窶 to co akurat leci sprawdzisz na [Click] przed rejestracja.
Kasa to dla mnie plus. Karta wplata leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyplacalem na e-portfel 窶 schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja niestety trwala cztery dni 窶 dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Aplikacja mobilna dziala i jest lzejsza od strony, tylko ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie jest przez TestFlight. Papiery Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach musisz ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool