478844番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[478844] 888starz(888starz_hoOr 2026/08/14 16:01:06)
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba mam prawo cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow 窶 jakies 5-6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus i Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Jest tez Yggdrasil i troche Play'n GO, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Na zywo obsluguje Evolution 窶 Crazy Time z angielskim krupierem, polskich stolow nie widzialem, i to troche boli.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Obrot to x40, wiec realnie ciezko to wyciagnac 窶 przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez bonus bez depozytu po weryfikacji, choc to akcje czasowe 窶 to co akurat leci sprawdzisz na 888starz 50 free spins przed rejestracja.
Kasa to dla mnie plus. Blikiem depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Wyciagalem na e-portfel 窶 schodzilo w kilka godzin, karta to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja niestety mnie zmeczyla 窶 dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.
Apka jest calkiem znosnie, z tym ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS bywa roznie. Licencja Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie trzeba pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool