480673番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[480673] 888starz(888starz_vist 2026/08/18 06:13:27)
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Wszedlem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek 窶 jakies 7 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk 窶 Book of Dead i Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil oraz Play'n GO, wiec pod tym wzgledem to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, mnie to nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution 窶 Monopoly Live z angielskim krupierem, krupierow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Obrot jest x35, wiec realnie ciezko to wyciagnac 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to zmienia sie co chwile 窶 to co akurat leci sa wypisane na 888starz weryfikacja jesli ci zalezy.
Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta depozyt jest natychmiast, minimum to okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja jednak mnie zmeczyla 窶 selfie odrzucili raz, support na czacie jest po polsku i ogarnia, tylko czasem czujesz bota.
Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, nie polska, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie kazdy musi pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje 窶 ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool