480521番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[480521] 888starz(888starz_ewSn 2026/08/17 21:11:26)
Siedze na tym z czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Trafilem tam przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze liczba gierek 窶 gdzies 5-6 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
U mnie to Sweet Bonanza plus Gates of Olympus, czyli Pragmatic. Znajdziesz tez Yggdrasil oraz Microgaming, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live obsluguje Evolution 窶 Crazy Time z angielskim krupierem, polskich stolow nie widzialem, to akurat szkoda.
Powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Wager to x40, wiec nie ma cudow 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez drobny no deposit po potwierdzeniu konta, ale to akcje czasowe 窶 swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz deposit problem telegram jesli ci zalezy.
Z wyplatami 窶 tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata jest natychmiast, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel 窶 schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak byla upierdliwa 窶 dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, z tym ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, zatem 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie trzeba rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool