479118番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[479118] 888starz(888starz_hvPn 2026/08/15 02:27:07)
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow 窶 cos kolo 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Ze mnie klasyk 窶 Sweet Bonanza plus Sweet Bonanza, standard 窶 to samo co wszedzie. Siedzi tam sporo od Play'n GO i troche Play'n GO, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution 窶 Crazy Time jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Wager wynosi x40, standardowo, co oznacza ze trzeba sie napocic 窶 przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez bonus bez depozytu po weryfikacji, choc to akcje czasowe 窶 to co akurat leci sa wypisane na [Click] zanim wplacisz.
Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Przez Skrilla depozyt wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo do godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. Weryfikacja to jednak byla upierdliwa 窶 dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, z tym ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool