465177番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[465177] 888starz(888starz_enEn 2026/07/27 16:43:57)
Gram na 888starz chyba z pare tygodni i stwierdzilem, ze wrzuce swoje wrazenia. Tak z reka na sercu 窶 dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.
Przede wszystkim krece sloty i jest w czym wybierac. Jest chyba z dwa tysiace automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead sa od reki, ale szczerze zwykle siedze na jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie nie tnie tez na kompie.
Jesli wolisz prawdziwego krupiera 窶 jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje typu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Wplaty i wyplaty 窶 korzystam z Visa i Skrill, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwszy raz dostalem po jakichs kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Jesli komus zalezy na biezace bonusy zaraz na application 888starz jak cos, bo to sie rusza.
Bonus na start prezentuje sie calkiem niezle 窶 dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 darmowych spinow. Wager stoi na okolo x40, i to no nie jest tragedia, ale jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, zalozenie konta zajela mi doslownie chwile. Appka istnieje i jest znosna, apk z ich stronki.
No i teraz lyzka dziegciu 窶 support bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie zmeczyla, ale widocznie przy licencji tak musi byc. W sumie 窶 888starz mi pasuje, zdania na forach bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool