465441番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[465441] 888starz(888starz_amot 2026/07/28 03:41:20)
Od jakiegos czasu ogram 888starz juz dobre pare tygodni i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie ma co owijac w bawelne 窶 dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie.
Przede wszystkim lece w automaty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tys. tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, ale prawde mowiac zwykle siedze na paru swoich ulubiencow. Plynnosc nie tnie nawet na slabszym telefonie.
Dla tych co lubia live 窶 jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, do tego rozne game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Jesli chodzi o forse 窶 wrzucalem przez karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty u 888starz free spins jak cos, bo sie zmieniaja.
Bonus na start wyglada przyzwoicie 窶 jest do 1500 euro plus jakies 150 darmowych spinow. Ruch to x40, i to szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie to grosze, rejestracja zajela mi jakies pare minut. Appka dziala i chodzi ok, sciagalem apk ze strony.
No i teraz lyzka dziegciu 窶 obsluga czasem odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza wieczorami. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zirytowala, ale widocznie z powodu licencji to norma. Ogolnie 窶 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, dlatego zobacz na spokojnie, na malych stawkach.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool