465443番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[465443] 888starz(888starz_vhOi 2026/07/28 03:41:29)
Konto na 888starz mam raczej jakies kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze podziele sie. Nie bede sciemnial 窶 dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie.

Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad dwa tysiace tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa bez szukania, choc szczerze najczesciej siedze na paru swoich tytulow. Grafika dziala gladko tez na kompie.

Dla tych co lubia prawdziwego krupiera 窶 jest sekcja od Evolution, na zywca, a jeszcze rozne game show typu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Wplaty i wyplaty 窶 robilem BLIK-a i crypto, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem po jakichs kilka godzin, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty na 888starz bonus za rejestracjト zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny jest solidnie 窶 dostajesz spory procent od wplaty i do tego jakies 150 darmowych spinow. Wager wynosi 40x, i to no jest standardem, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt niewielki, rejestracja zajela mi doslownie pare minut. Apka mobilna tez jest i chodzi ok, apk z ich stronki.

Zeby nie bylo za rozowo 窶 support bywa ze mieli wolno, zwlaszcza w nocy. Weryfikacja konta delikatnie wkurzyla, choc to chyba z powodu licencji to norma. Tak po calosci 窶 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, na malych stawkach.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool