471871番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[471871] mostbet aplikacja(mostbet_jdea 2026/08/06 17:27:55)
Siedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote 窶 chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie 窶 Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow 窶 realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet app jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej 窶 dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC 窶 zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem 窶 kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla 窶 dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool