471883番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[471883] mostbet aplikacja(mostbet_zeOr 2026/08/06 17:53:09)
Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka robi robote 窶 chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno 窶 Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach 窶 realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet apk zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC 窶 zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia 窶 warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla 窶 standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool