471896番のスレッド表示
投稿
戻る
古
HOME
[471896] mostbet aplikacja(mostbet_rtEr 2026/08/06 18:12:15)
Gram tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi 窶 chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno 窶 Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz 窶 po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 窶 realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet app polska zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC 窶 niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja 窶 kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla 窶 standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
Click:
返信
戻る
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool