478815番のスレッド表示
投稿
戻る
古
HOME
[478815] 888starz opinie(888starz_avkl 2026/08/14 14:51:05)
Siedze na tym z paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest naprawde sporo 窶 z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play'n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution 窶 normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.
Powitalny pakiet jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot 窶 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na 888starz bukmacher bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard 窶 wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
To co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao 窶 wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie 窶 dalej tam klikam, bez fajerwerkow.
Click:
返信
戻る
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool