478833番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[478833] 888starz(888starz_byst 2026/08/14 15:39:02)
Gram tu jakies czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze rozmiar biblioteki 窶 jakies 5-6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, choc umowmy sie krecisz w kolko to samo.

Nic odkrywczego: Book of Dead plus Sweet Bonanza, no i Pragmatic Play. Znajdziesz tez NetEnt i troche Microgaming, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. W dziale live obsluguje Evolution 窶 Monopoly Live jest po angielsku, krupierow po polsku niestety brak, to akurat szkoda.

Powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Wager to x40, standardowo, wiec realnie ciezko to wyciagnac 窶 radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to akcje czasowe 窶 swieze kody promocyjne widac na 888starz login register jesli ci zalezy.

Kasa to dla mnie plus. Blikiem przelew wchodzi od reki, minimum to niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel i szlo do godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC jednak trwala cztery dni 窶 selfie odrzucili raz, obsluga odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka jest i jest lzejsza od strony, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, zatem 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach kazdy musi ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool