478847番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[478847] 888starz(888starz_hwsr 2026/08/14 16:04:39)
Siedze na tym od jakichs pol roku, wiec chyba mam prawo sie wypowiedziec. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to liczba gierek 窶 cos kolo 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie krecisz w kolko to samo.
Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Big Bass, standard 窶 Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od NetEnt oraz Play'n GO, wiec pod tym wzgledem to nie jakies podrobki. Aviator sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution 窶 Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu to x40, czyli trzeba sie napocic 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, tylko ze to rotuje 窶 aktualne kody widac na 888starz aplikacja ios jesli ci zalezy.
Wyplaty 窶 tu akurat nie narzekam. Blikiem depozyt jest natychmiast, minimum to okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i schodzilo do godziny, na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak mnie zmeczyla 窶 dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka jest i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Licencja to Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach musisz pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool