479021番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[479021] 888starz opinie(888starz_ehkl 2026/08/14 23:03:19)
Klikam tu z paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest naprawde sporo 窶 licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play'n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution 窶 normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.
Powitalny pakiet jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot 窶 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty zwykle podgladam na 888starz logowanie zanim wplace.
Rejestracja trwa minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem 窶 wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao 窶 wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie 窶 dalej tam klikam, z umiarem.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool