479075番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[479075] wyplacalne kasyna i(wyplacalne_xhoa 2026/08/15 00:58:14)
Ogrywam sie tu jakies kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. W tym przypadku pierwszy cashout zszedl mi w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo 窶 jakies 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution 窶 jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.

Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 窶 nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca po 20 dziennie, co jest troche upierdliwe. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Sprawdzalem warunki z zestawieniem na slottyway wyplacalne kasyna internetowe zanim cokolwiek wplacilem 窶 duzo mi to dalo.

Zapis poszla szybko, najmniej wplacisz 40 zl. Blik dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Minusy? Czat czasem odpisuje 15 minut, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja poszla w 24h 窶 znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool