479125番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[479125] 888starz(888starz_fsOr 2026/08/15 02:43:16)
Siedze na tym jakies czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek 窶 gdzies 7 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
U mnie to Sweet Bonanza i Sweet Bonanza, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i troche Microgaming, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution 窶 Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl plus paczka free spinow, rozlozone na raty. Obrot jest x40, czyli trzeba sie napocic 窶 przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to akcje czasowe 窶 to co akurat leci sa wypisane na 888starz registration app jesli ci zalezy.
Wyplaty to dla mnie plus. Blikiem wplata leci w sekunde, minimum to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety mnie zmeczyla 窶 dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, z tym ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest przez TestFlight. Formalnie to Curacao, zatem 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach kazdy musi pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 pisze co widze. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool