479131番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[479131] 888starz(888starz_luSn 2026/08/15 02:54:29)
Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Trafilem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek 窶 cos kolo 5-6 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Book of Dead plus Sweet Bonanza, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil oraz Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator i te crashe sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live kreci Evolution 窶 Lightning Roulette jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Wager to x35, czyli nie ma cudow 窶 radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, tylko ze to akcje czasowe 窶 swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz download iphone zanim wplacisz.

Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Blikiem wplata jest natychmiast, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na Skrilla i szlo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow jednak mnie zmeczyla 窶 selfie odrzucili raz, obsluga reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.

Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie calkiem znosnie, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie bywa roznie. Licencja Curacao, nie polska, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie trzeba pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool