480514番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[480514] 888starz opinie(888starz_jbkl 2026/08/17 20:54:13)
Siedze na tym od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo 窶 z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play'n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution 窶 normalni krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot 窶 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sa zebrane na 888starz app zanim wplace.

Rejestracja to jakies minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem 窶 kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao 窶 kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie 窶 zostaje, bez fajerwerkow.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool