480528番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[480528] 888starz(888starz_xfPn 2026/08/17 21:22:16)
Siedze na tym jakies czterech miesiecy, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki 窶 jakies 6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

U mnie to Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i troche Betsoft, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution 窶 Lightning Roulette jest po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu wynosi x35, wiec trzeba sie napocic 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez drobny no deposit po weryfikacji, choc to akcje czasowe 窶 aktualne kody sa wypisane na [Click] przed rejestracja.

Kasa 窶 tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata leci w sekunde, minimum to okolo 20 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Weryfikacja niestety mnie zmeczyla 窶 pierwszy skan im nie pasowal, obsluga reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida dziala calkiem znosnie, jedyne ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie trzeba rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool