480529番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[480529] 888starz(888starz_drsr 2026/08/17 21:38:06)
Gram tu z trzech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to liczba gierek 窶 gdzies 6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Gates of Olympus, standard 窶 Pragmatic Play. Znajdziesz tez Yggdrasil i Microgaming, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator i te crashe tez maja, mnie to jakos nie kreci. W dziale live obsluguje Evolution 窶 Lightning Roulette z angielskim krupierem, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi paczka free spinow, rozlozone na raty. Obrot jest x40, wiec realnie ciezko to wyciagnac 窶 radze doczytac, serio. Czasem wpada bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to rotuje 窶 swieze kody promocyjne widac na 888starz legalne jesli ci zalezy.

Z wyplatami to dla mnie plus. Blikiem wplata jest natychmiast, minimum to niecale 30 zl. Zlecalem wyplate w krypto 窶 schodzilo do godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC to jednak mnie zmeczyla 窶 dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida dziala i jest lzejsza od strony, z tym ze nie ma jej w Google Play, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS bywa roznie. Papiery Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku trzeba ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer 窶 pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool