480671番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[480671] 888starz(888starz_grsr 2026/08/18 06:10:41)
Siedze na tym z pol roku, wiec chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek 窶 cos kolo 5-6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.
U mnie to Gates of Olympus oraz Big Bass, no i Pragmatic. Znajdziesz tez Yggdrasil i Play'n GO, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator sa, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote 窶 Crazy Time jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny to 100% pierwszego depozytu i do tego okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu jest x40, czyli realnie ciezko to wyciagnac 窶 przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez drobny no deposit po potwierdzeniu konta, ale to akcje czasowe 窶 swieze kody promocyjne widac na 888starz registration number zanim wplacisz.
Z wyplatami to dla mnie plus. Przez Skrilla przelew wchodzi od reki, minimum to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i schodzilo do godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak mnie zmeczyla 窶 selfie odrzucili raz, obsluga reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Apka jest i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS bywa roznie. Licencja to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje 窶 mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool