480695番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[480695] 888starz(888starz_lkPn 2026/08/18 07:18:06)
Obstawiam tu z pol roku, wiec chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki 窶 cos kolo 7 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.

Ze mnie klasyk 窶 Gates of Olympus i Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od NetEnt i Microgaming, wiec dostawcy sa normalni. Aviator tez maja, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote 窶 Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Bonus powitalny to 100% do okolo 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x40, standardowo, wiec trzeba sie napocic 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez cos bez depozytu za sama rejestracje, choc to akcje czasowe 窶 to co akurat leci sa wypisane na [Click] przed rejestracja.

Z wyplatami to dla mnie plus. Blikiem depozyt wchodzi od reki, minimalny depozyt okolo 20 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC niestety byla upierdliwa 窶 pierwszy skan im nie pasowal, obsluga jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, tylko ze instalujesz apk recznie, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie jest przez TestFlight. Papiery Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach musisz ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool