480701番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[480701] 888starz(888starz_rrSn 2026/08/18 07:33:32)
Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to liczba gierek 窶 cos kolo 7 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk 窶 Gates of Olympus i Gates of Olympus, no i Pragmatic. Jest tez Play'n GO oraz Microgaming, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote 窶 Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny to 100% do okolo 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Obrot to x40, standardowo, wiec realnie ciezko to wyciagnac 窶 ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, ale to akcje czasowe 窶 to co akurat leci sprawdzisz na how to use 888starz bonus przed rejestracja.
Z wyplatami to dla mnie plus. Blikiem depozyt leci w sekunde, minimum to niecale 30 zl. Wyplacalem na Skrilla 窶 schodzilo w kilka godzin, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow niestety trwala cztery dni 窶 pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, z tym ze instalujesz apk recznie, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach kazdy musi ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie 窶 ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool