488912番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[488912] fiery play(fiery_gypl 2026/08/29 19:08:39)
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma 窶 gdzies kolo 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin 窶 limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na fiery play polska zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy 窶 dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live 窶 Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow 窶 u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami 窶 wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool