489273番のスレッド表示
投稿 戻る 最初 HOME
[489273] fiery play(fiery_ktpl 2026/08/30 05:36:26)
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma 窶 w okolicach 2500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, ale warto przeczytac warunki 窶 max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [Click] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy 窶 raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live 窶 Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo 窶 u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe 窶 ale da sie to wylaczyc.

Click:
返信
戻る 最初 HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool