491094番のスレッド表示
投稿
戻る
新
最初
古
HOME
[491094] 888starz apk(888starz_pser 2026/09/02 02:31:25)
Gram tu od jakichs osmiu miesiecy, w zasadzie same automaty, wiec podziele sie wrazeniami. Wybor gier w 888starz jest gruby 窶 jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt jest wszedzie 窶 klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live w weekendy pekaja w szwach. To co mi przeszkadza 窶 przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Bonus powitalny na 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Warunek obrotu x35 i powiem wprost 窶 to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz pod [Click] jak ktos chce porownac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.
Kasa z wyplat sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Platnosci krypto sa najwygodniejsze 窶 BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.
Glownie klikam z komorki 窶 mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Ostrzezenie 窶 kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Licencja Curacao 窶 czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.
Click:
返信
戻る
新
最初
古
HOME
Cool Shot! Ver. 4.1 CoolandCool